Home » Jahanje

Jahanje

jahanje-kim-iskra

Uđitee u novi, čarobni svijet poznavatelja konja i njihovog ponašanja. Postanite potpuni jahač koji zna predvidjeti i spriječiti nezgodu i uživajte u društvu veličanstvenih životinja – konja, posebno školovanih za lagan i miran početak novog hobija, sporta, načina života.

Naših sedam veličanstvenih konja Vas očekuje!

Opustite se uživajući s konjem na livadama, putevima i šumama. Nije potrebno nikakvo predznanje, a primjereno je djeci vec od 5 godina. Umjesto da se vrtite po manježu (ograđenom prostoru za jahanje) odmah izlazimo na livade i puteve, svatko na svom konju, usput učeći o jahanju i konjima. Pristup jahanju na ovaj način nije uobičajen, iako smiruje i daje vrlo dobre rezultate.

Za sam početak jahanja dovoljno je imati želju vidjeti prirodu iz konjskog sedla. Naravno, posebno se pazi na sigurnost i jaši se posebno školovane konje. S vremenom i vježbom, postajete pravi poznavalac konja, konjskog ponašanja i samim time postajete dobar jahač. Tempo napredovanja je individualan i ovisi o željama pojedinca.